Şehit babası tepkisini böyle dile getirdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 29 2015
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 14 gün önce PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde kurtarılamayarak şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata’nın Konya'nın merkez Selçuklu ilçesindeki baba ocağı ziyaretçi akınına uğradı.

Vatandaşların taziye dileklerini şehidin babası Mehmet Özata kabul etti. Burada kısa bir açıklama yapan baba Özata, oğlunun 23 yaşında olduğunu ve bir senedir asker olarak görev yaptığını belirterek, “Vatanının sevdiği için askere gitmişti.” dedi.
Son zamanlarda terör olaylarının artması ile ilgili soruya şehit babası; “Konuşsam bazı şeyler çok derin. Konuşmayayım. Konuşmama gerek yok. Konuşursam çok diyeceğim var. Beyler rahatsız olur." şeklinde cevap verdi.
Şehit Mustafa Kemal Özata’nın naaşı cenaze aracıyla evinin önüne getirilerek helallik alındı. Bu sırada şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Öte yandan şehidin baba ocağının bulunduğu sokaktaki binalar Türk bayraklarıyla donatıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







