Şehit cenazesinde Yalçın Akdoğan'a protesto
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 16 2015
Kars'ta şehit olan Jandarma Özel Harekat timinde görevli Uzman Çavuş Musa Saydam'ın Kırıkkale'deki cenazesine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, bir grup vatandaş tarafından protesto edildi.

Şehit Saydam'ın cenaze namazını kıldıktan sonra alandan ayrılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, aracına yöneldi. Bu sırada cenazeye katılan kalabalıktan bir grup, Bakan Akdoğan'a tepki gösterdi. Akdoğan'ı yuhalayan öfkeli kalabalıktan "Utanın, utanın, böyle kaçıp gitmek var mı?" sözleri duyuldu.
Koruma polisleri ile resmi kıyafetli polislerin engelleme çalışmalarına rağmen kalabalığın öfkesi dinmedi. Bakan Akdoğan'ın binmesiyle araç hareket ettiğinde de bir grup, aracın peşinden koşarak ellerindeki pet şişe ve cisimleri makam aracına doğru fırlattı. Bu sırada polisler ve vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Yaşanan gerginlik, polislerin ve vatandaşların uyarıları sonrası sona erdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Zorunlu askerlikte yeni dönem!3.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok4.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!5.Varan 3: Bu kez Rus İHA'sı Balıkesir'de ortaya çıktı
6.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay7.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu8.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı9.Akdeniz’de Rus petrol tankeri İHA ile vuruldu10.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






