Şenol Güneş yıldız futbolcuyu telefonla aradı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 8 2015
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, gündemde olan eski talebesi için devreye girdi. Telefonla arayarak, “Orta sahadaki sıkıntımızı seninle çözeriz. Buraya gel, yeniden birlikte çalışalım” dedi.

Beşiktaş’ta Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlıklarının ardından orta saha arayışı sürerken gündemdeki Ozan Tufan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Yönetim, oyuncu için kulübü Bursaspor ile pazarlıklarını sürdürürken, Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Şenol Güneş’in eski talebesiyle bizzat görüştüğü öğrenildi. Geçen sezon birlikte çalıştığı Ozan’ı arayan deneyimli teknik adamın, “Orta sahada yaşadığımız sıkıntıyı seninle çözeceğimize inanıyorum. Senin yeteneklerini benden iyi kimse bilemez. Buraya gel, yeniden birlikte çalışalım” dediği öğrenildi.
"TÜRKİYE'DE BEŞİKTAŞ"
20 yaşındaki oyuncunun ise hocasının bu tavrı karşısında son derece duygulandığı ifade edildi. Ozan’ın yakın çevresine Bursaspor’dan ayrılmak istediğini ve Türkiye’den bir takıma giderse Şenol Güneş nedeniyle bunun Beşiktaş olacağını söylediği öğrenildi. Deneyimli teknik adam sayesinde Ozan konusunda bir adım öne geçen Siyah-Beyazlılar, Bursaspor yönetimiyle yaptığı pazarlıkların bir an önce olumlu yönde sonuçlanmasını bekliyor.
BUGÜN GAZETESİ
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







