Şiddetli rüzgar Adalet Sarayı'nın yazısındaki bir harfi ters çevirdi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 27 2020
İstanbul'da görülen şiddetli rüzgar İstanbul Adalet Sarayı'nı da etkiledi. Çağlayan'daki adliye binasının dış cephesinde yer alan İstanbul Adalet Sarayı'nın tabelasındaki bir harf, şiddetli rüzgar nedeniyle ters döndü.
İstanbul'da şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul Adalet Sarayı'nın tabelasındaki bir harfin rüzgardan ters döndüğü görüldü.
Saatte 24 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle Avrupa'nın en büyük adliyesi olan İstanbul Adalet Sarayı'nın tabelasındaki bir harfin rüzgardan ters döndüğü görüldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı9.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







