Şike soruşturmasında yeni gelişme
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 28 2016
Şike operasyonuyla gözaltına alınan daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 8 kişi hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu, mahkemeye başvuruda bulundu.

Savcı Fuzuli Aydoğdu, avukat Cemalettin Mutlu ve Ali Çelik’in de aralarında bulunduğu 8 kişi hakkındaki kararların kaldırılarak haklarında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.
Soruşturma kapsamında 32 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmiş, 8'i adli kontrol ile olmak üzere toplam 20 kişi serbest kalmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar4.Trump: 'Grönland‘ı ABD almazsa Rusya veya Çin alacak’5.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
6.Fransa ve İngiltere Ukrayna'ya 15 Bin Asker Gönderecek: Moskova sert tepki verdi7.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı8.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı9.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi10.Trump'ın, Venezuela petrol planı hangi aşamada? işte son durum!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyare...

Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş de...

Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’d...

Trump: 'Grönland‘ı ABD almazsa Rusya veya Çin alac...

ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu


