Temurci'den 15 Temmuz çıkışı: Eski AKP’li yaşadıklarını neden anlatmıyor
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 8 2022
15 Temmuz gecesi AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanında olan Eski AKP’li Selim Temurci, o gece sokağa çıkardığı insanları aç kurtların önüne atmamak için sustuğunu belirterek, seçim gecesi her şeyi anlatacağını kaydetti.
Eski AKP’li, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci 15 Temmuz’un kayıp silahları konusundaki sevdiklerini korumak için sustuğunu söyledi. Temurci, seçim gecesi 15 Temmuz’a dair bildiklerini anlatacağını kaydetti.
MECBUREN SUSMAK ZORUNDA KALDIM
Halk TV’de Şule Aydın’ın sunduğu Kayda Geçsin programına konuk olan Temurci, “15 Temmuz’da sokağa çıkın dediğim ve kanını döken insanların hukukunu korumak, sevdiklerimin hukukunu korumak, onları aç kurtların önüne atıp işini aşını kaybetmelerini engellemek için mecburen bu konuda susmak sorunda olduğumu söyledim” ifadelerini kullandı.
“KAYIP SİLAHLAR KONUSUNDA DAHA NE KADAR SUSACAKSINIZ?”
Sunucu Aydın’ın, 15 Temmuz’un kayıp silahları ile ilgili, “Ne kadar daha bu konuda susacaksınız?” sözleri üzerine siyasi baskıya maruz kaldıklarını hatırlatan Temurci, “Bakın bugün il başkanları toplantımız vardı. Biliyorsunuz birçok belediye artık kayyum tarafından yönetiliyor, kayyum valilerimiz var. Düşünün bir ülkenin valisi, kayyumu benim il başkanıma gidip, ‘Sen Gelecek Partilisin, senin burada bahçen var, çay bahçen var, iş yapacaksın, her türlü şeyini sağlamışsın ama ben bu izni sana vermiyorum’ diyebiliyor.” dedi.
“SEÇİM GECESİ BİLDİĞİM HER ŞEYİ ANLATACAĞIM”
Seçime üç dört ay kala şu anda sesi çıkmayan, hiç konuşmayan insanların “Yeter artık” diyerek AKP’den ayrılacağını kaydeden Temurci, kendisinin de seçim gecesi bildiği her şeyi anlatacağını söyledi.
“SİLAHLARIN DAĞITILDIĞINA ARTIK YÜZDE 100 İNANIYORUM”
Kayıp silahlarla ilgili Temurci, “Selim Temurci sözü veriyorum. Ben Demirkilise’nin orada, Sedat Peker’in iddia ettiği üzere o silahların ilgili kişilere teslim edildiğine artık yüzde yüz inanıyorum. Dönemin AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak ben şu anda yargılanıyorum. N
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı4.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor8.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







