Tenkil Müzesi'nde panel günü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 15 2023
Türkiye’de yaşanan zulmün sembolleri Frankfurt Gestapo Hapishanesinde sergileniyor. ‘Hatırlamak, Yüzleşmek, İyileşmek’ başlıklı gezici sergi, insan haklarının dokunulmazlığına güçlü bir tanıklık etmenin yanı sıra, insanlığa karşı suç olarak kabul edilen sistematik insan hakları ihlallerinin unutulmasına karşı bir hafıza işlevi görmeyi amaçlıyor.
Sergide bugün çok önemli bir panel var. Tenkil felaketinin Hizmet Hareketi üzerindeki etkisi konuşulacak. Saat 16.00’da başlayacak ve 18.00’da sona erecek panelde Dr. Liza Dumovich, Tülay Açıkkollu ve Rumi Ünal konuşmacı olarak yer alacak.
19.00’da ise Invisible film gösterimi olacak.
Panelde simültane çeviri hizmeti de mevcut. Katılımcıların kulaklıklarını getirmesi yeterli olacak.
19.00’da ise Invisible film gösterimi olacak.
Panelde simültane çeviri hizmeti de mevcut. Katılımcıların kulaklıklarını getirmesi yeterli olacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”2.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”3.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!4.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı5.Türk milyarder, safari için gittiği Afrika'da çatışmada öldü!

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







