Uçuş sırasında dehşet anları
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 6 2015
ABD’de, içinde bulunan 147 yolcusuyla Phonenix’ten Boston’a gitmekte olan uçağın kaptan pilotu, uçuş sırasında yaşamını yitirdi. Yardımcı pilot uçağı acil olarak Syracuse kentine indirdi.

Amerikan Havayolları’na ait 550 sefer sayılı Airbus 320 tipi uçağın kaptan pilotu, henüz bilinmeyen bir nedenle uçuş sırasında rahatsızlanarak can verdi. Kaptan pilotun ölümü üzerine, uçağın kontrolünü alan yardımcı pilot, acil uçuş izni istedi ve uçağın yönünü değiştirerek en yakın yer olan Syracuse Havalimanı’na indirdi.
Adı ve yaşı açıklanmayan kaptan pilotun ölümüne neden olan rahatsızlığı konusunda da bilgi verilmedi.
Hava trafik kontrolörleri ile mürettebat arasındaki görüşmelere ait kayıtlarda, uçakta birinin "pilot tepki vermiyor, nefes almıyor" diye bağırdığı duyuldu.
Mürettebat arasında kısa süreli paniğe yol açan olayı yolcular uçak indikten sonra öğrendi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti7.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı8.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi9.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!10.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







