Yavaş'tan ODTÜ için kritik hamle
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Temmuz 8 2019
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, ODTÜ’de polis müdahalesi ve ağaç kesiminin ardından ODTÜ yönetimiyle görüşüp ruhsatsız alana karşı harekete geçtiği öğrenildi.
ODTÜ'de arazisi içinde yurt yapımı için, bu sabah tepkilere karşın ağaç kesimine başlanan alanın inşaat ruhsatı olmadığı ortaya çıktı. Sabah yaşananların ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ODTÜ yönetimiyle görüştü.
Yavaş görüşmeye ilişkin Twitter hesabından şunları yazdı:

“Bugün ODTÜ'de yaşananlar üzerine rektör Sayın Mustafa Verşan Kök ile görüştük. Ankaralıları ve tüm kamuoyunu doğru bilgilendirecek ve sorunu çözüme kavuşturacak bir süreci karşılıklı uzlaşma ile sürdüreceğiz.Kamu vicdanını korumak için çabalarımız devam etmektedir.”
YAVAŞ’TAN ODTÜ YÖNETİMİNE TEKLİF
Bir iddiaya göre, Başkan Yavaş’ın ODTÜ yönetimine bir teklifte bulunduğu, yurdu kendisinin yapıp ODTÜ yönetimine hibe edeceği gelen bilgiler arasında.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Yenidoğan çetesine tahliye!5.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’
6.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”7.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var8.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı9.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı10.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







