Yemin törenine getirilen 200 asker Korona kaptı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ocak 23 2021
ABD'de seçilmiş Başkan Joe Biden'ın yemin töreni için Washington DC'de konuşlandırılan yaklaşık 200 Ulusal Muhafızın, yeni tip koronavirüse yakalandığı bildirildi.
ABD başkanlık seçimlerinin galibi Joe Biden, 20 Ocak'ta düzenlenen yemin töreniyle göreve başlamış, bu sırada güvenliği tesis etmeleri için başkent Washington DC'de çok sayıda Ulusal Muhafız görevlendirilmişti.
Wall Street Journal (WSJ) gazetesine konuşan Savunma Bakanlığı kaynakları, tören için kente gelen yaklaşık 200 Ulusal Muhafız yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bilgisini verdi.
Görevliler arasında Kovid-19'un yayılmasının sebebinin, sıkışık dinlenme ve çalışma alanları olduğu düşünülüyor.
Reuters ajansına konuşan isimsiz bir yetkili ise, mevcut vaka sayısının artabileceğini ifade etti.
Biden'ın göreve başlamasından önce Washington DC'de meydana gelen şiddet olaylarını takiben 20 Ocak günü, ülkenin 50 eyaletinden getirilen 26 bin kadar Ulusal Muhafız, kentte asayişi sağlamaları için konuşlandırılmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı5.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.Türkiye'nin hava savunmasını delik deşik eden İHA'lar hakkında yeni açıklama: 'Zafiyet yok!'10.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







