Ağrıda 1. Yüzme Şenlikleri düzenlendi

Ağrıda 1. Yüzme Şenlikleri düzenlendi


AĞRI (A.A) - Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 1. Yüzme Şenlikleri kapsamında yüzme yarışları düzenlendi.
     Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafii Erim, yarı olimpik yüzme havuzunda yaptığı konuşmada, Ağrıda ilk kez böyle bir yarışın düzenlenmesinin son derece önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Erim, yüzme sporunun önemine vurgu yaparak, ailelerin bu konuda hassas davranmalarını, en geç 4 yaşına gelen çocukları bu spora yönlendirmeleri gerektiğini belirtti.
     Sporun hem çocuklar hem de gençlerin gelişimi, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için vesile olduğunu ifade eden Erim, Yüzme sporuna katılan çocuklarımız 7 aydır eğitim görüyor. 4 ayrı yaş grubunda olan gençlerimiz yarışmaya katıldı. Bundan sonra da bu tarz yarışmalara ağırlık vererek gençlerin spora ilgi duymaları ve spor çalışmalarına büyük bir heyecanla katılmaları için gereken çalışmaları sürdürüyoruz. Bugün Ağrıda bir ilki gerçekleştirdik. Bu gibi ilklerin devamı için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.
     Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleşen yarışların sonunda dereceye girenlere çeşitli armağanlar verildi.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda 1. Yüzme Şenlikleri düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER