ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı eğitimcileri, Okul Öncesi Eğitimi Sempozyumuna katıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı eğitimcileri, Okul Öncesi Eğitimi Sempozyumuna katıldı.
     Sınıfın gönüllü 4 eğitmeni, Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen ve bu yıl Değişen Sistem İçinde Dijital Çağda Okul Öncesi Eğitim ve Eğitmenleri temasıyla gerçekleşen 3. Okul Öncesi Eğitimi Sempozyumunda yer aldı.
     Eğitmenler, 2 gün boyunca 4 panel ve 20 çalıştayın gerçekleştiği sempozyumdan yeni bilgilerle kente döndü.
    
     -Yunus Emre Enstitüsü ile işbirliği protokolü imzalandı-
    
     ÇOMÜ ile Yunus Emre Enstitüsü arasında işbirliği ve tanıtım protokolü imzalandı.
     Protokol kapsamında, Türkiyeyi, Türkiyenin kültürel mirasını, Türk dilini, kültürünü ve sanatını tanıtmak amacıyla ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.
     ÇOMÜ kanalıyla Kafkaslar, Ortadoğu, Balkan, Avrupa ve Asya ülkeleri ile ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkiler artırılacak, toplumlar arası diyaloğun geliştirilmesine yardımcı olunacak.
     Enstitü merkezinde ya da yurt dışındaki Yunus Emre Türk Kültür Merkezlerinde ÇOMÜ personeli ya da öğrencilerinin görevlendirilmesi konusunda işbirliği yapılacak.
     Öte yandan, ÇOMÜ Sinema ve Televizyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Batukan Ceyranın Genç Sinemacılar Projesi kapsamında yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Ufka Bakmak adlı film, 4, 8 ve 9 Aralık tarihlerinde TRT Okul kanalında yayınlanacak.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER