Düzcede Sporla Yaşa projesi

Düzcede Sporla Yaşa projesi -Vali Yılmaz, proje kapsamında çocuklara forma dağıttı


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Sporla Yaşa projesi kapsamında çocuklara forma dağıttı.
     Nurettin Zafer Stadında düzenlenen törende konuşan Vali Yılmaz, gençlerin sağlıklı ve topluma yararlı bireyler olabilmeleri için mutlaka spor yapmaları gerektiğini söyledi.
     Gençlerin sokak aralarında boş zaman geçirmelerinin kendilerini çok üzdüğünü anlatan Yılmaz, Düzce Cumhuriyet Savcılığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği proje sayesinde çocuklarımızı olumsuz ortamlardan ayıracak ve sağlıklı spor yapan bireyler olma yolunda emin adımlarla ilerlemelerine katkı sunacağız diye konuştu.
     Yılmaz, Sporla Yaşa projesini geleceğe atılan en büyük adım olarak gördüğünü ifade ederek, gençlerden projeye sahip çıkmalarını istedi.
     Konuşmanın ardından Vali Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, proje kapsamında futbol eğitimi alan çocuklara forma dağıttı.
     Çocukların antrenmanını izleyen protokol üyeleri, kaleye şut çekerek çocuklara eşlik etti.
    
     -Sporla Yaşa projesi-
    
     Kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle hayata geçirilen Sporla Yaşa projesi ile suça karışma ihtimali olan dezavantajlı çocukların sosyal ve sportif faaliyetlerle kişisel ve bedensel gelişiminin sağlanması amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede Sporla Yaşa projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER