Milas ve Bodrumda bir yılda 205,4

Milas ve Bodrumda bir yılda 205,4 hektarlık alan yandı -Geçen yıl 119 yangın olayının meydana geldiği Milas ve Bodrumda 205,4 hektarlık orman ve zirai alan yandı


MUĞLA (A.A) - Milas ve Bodrum ilçelerinde geçen yıl 119 yangın olayında 205,4 hektarlık orman ve zirai alanın yandığı bildirildi.
     Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milas ile Bodrum ilçelerinde geçen yıl ormanlık alanda 52 adet yangın çıktığını ve bu yangınlarda 49,2 hektarlık alanın zarar gördüğünü söyledi. Zirai alanda ise çıkan 67 yangında 156,2 hektarlık alanın yandığını dile getiren Kazakoğlu, Bölgemizde 119 yangın olayı meydana geldi ve 205,4 hektarlık alan yandı dedi.
     Yangında zarar gören ormanlık alanların yeniden ağaçlandırılması için çalışma yürüttüklerini belirten Kazakoğlu, vatandaşların da bu çalışmalara katılmasını istedi.
     Bu yıl için ise olası yangın olaylarına karşı gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Kazakoğlu, vatandaşların da bu konuya karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Milas ve Bodrumda bir yılda 205,4 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER