Ziraat Katılım, şube ismini 'Kanal İstanbul' yaptı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 14 2023
Ziraat Katılım Bankası'nın Esenyurt Hadımköy şubesine dikkat çeken bir isim değişikliği yaşandı. Şubenin ismi Kanal İstanbul olarak güncellendi.
8 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra iktidar Kanal İstanbul hakkında sessizliğe bürünmüştü. Kanal İstanbul Tartışmaları sessiz sedasız ilerken Ziraat Katılım Bankası’ndan flaş bir hamle geldi.
Halk TV'den Ali Macit'in haberine göre Ziraat Katılım Bankası Esenyurt Hadımköy şubesinin adını “Kanal İstanbul” şubesi olarak düzenledi.

‘İNADINA YAPACAĞIZ’
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, AKP’nin 2021 yılındaki İstanbul İl Kongresi’nde Kanal İstanbul’a değinmişti. Kanal İstanbul projesinin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Erdoğan, "Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız ve İstanbul nasıl güzelleşecek, bunu da görecekler" demişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini9.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var10.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







