Zulüm bumerangı seni bulacak!

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Salı, Ağustos 22 2017
''Nasıl bir kinse bu, minicik bebeklerin cezaevinde oluşu bile hoşuna gidiyor zalimin. Havuzcu çakallar ise zil takıp oynuyor neredeyse...''

“İntikam almak istiyorsan iki mezar kaz!”
Çin Atasözü

Dikkat ettiysen sevgili okur, çoğul ve muğlak değil, tekil ve mutlak kullandım. Kastımın bizzat bugünkü Türkiye’yi bu hale getiren kişi olduğunu elbette biliyorsunuz. 

Koca bir ülkeyi mundar etmenin vebali bir yana, bizzat kararını aldığı, uygulattığı, haberli ya da habersiz mağdur ettiği tüm masumların ahının tutacağına emin olabilirsiniz. 

Kâhin ya da medyum olduğum için bunları söylemiyorum. Tam tersi tarihin akışıyla sabit bir gerçektir bu durum. Size şunu da ifade edeyim; Erdoğan’ın siyaseten başkasına değil bizzat kendine yenileceğini düşünüyorum. İnsanların umutsuzlukla bir yeni siyasi figür aradığının farkındayım. 

Yanlış yerde aranıyor bu isim. 

Aranmasına gerek yok, orada; Saray’da oturuyor kendisi…

Buraya yazıyorum; Tayyip Erdoğan kendi sonunu kendi hazırlayacak. 

Hatta daha fazlası…

Masumlara kumpas, kendi iktidarını uzatmak adına ne yaptıysa aleyhine işleyecek, ördüğü çoraplar kendi başına geçecek…
 
Şair Demirel’i hicvederken şöyle demişti:
“Başa çorap örenin,
Geçti başı çoraba!”

Başkanlık referandumu için bin pişman olacağını söylememe gerek yok, aklı başına gelen çomarından trolüne kadar pek çok AKP’li bunun farkına çoktan vardı. Ancak geçmişler olsun. 

Seçimde yapılan hileler kendi sonlarının başlangıcıydı işte…

Yüzde 51 oyu isterse ağzıyla kuş tutsun, istediği kadar ülkeyi terörize ve tehdit etsin asla alamayacak. Oy çalarak da bu orana ulaşamayacak emin olun. 

Tek şansı Başkanlık seçimini ertelemek olacak, artık savaş mı çıkarır, deprem mi yaptırmaya kalkışır, cincilere mi gider bilemiyorum… Eminim şu anda tü

Bu haberler de ilginizi çekebilir