2 Mart'taki Medya Tanıtım ve Dayanışma buluşmasında neler yaşanacak?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 28 2024
Paylaş
X Post
International Journalists Associatoion (IJA) 3 yıldır medya ve sosyal medya alanında gerçekleştirilen çalışmaları anlatmak ve bu alanda farkındalık oluşturma hedefiyle düzenlediği 'medya tanıtım ve destek buluşmasın dördüncüsü 2 Mart’ta gerçekleşecek
Yurtdışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gazetecilerin kurduğu International Journalists Associatoion (IJA), 2 Mart Cumartesi günü “Medya Tanıtım ve Dayanışma Buluşması” gerçekleştirecek.
Programın sunucularından Erkam Tufan Aytav, programda yaşanacakları BOLD Plus kanalında Gazeteci İsmail Sağıroğlu'na anlattı
Gecede hangi sürprizler olacak? ijadestek.com sitesinden nasıl bağış yapılabilecek? İnsanlar neden dayanışma gecesini izlemeli, katılmalı? Yurtdışında yaşayan ve mesleklerini sürdüren gazeteciler neler yapıyor?
Kurumsal ve bireysel platformlarla birlikte, sosyal medyadaki insan hakları mücadelemiz, belgeseller, filmler, araştırmacı gazetecilik, değerler eğitimi vb farklı alanlardaki içerik üretimi ve yayıncılık gibi alanlardaki güncel durum, gelecek vizyonumuz ve hedeflerimizin ele alınacağı bu programda, gazeteciler başta olmak üzere sürpriz konuklar da sahne alacak.
Telefon: +491791385035
Whatsapp: +4917630384570
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Çernobil'de korkutan iddia: Rusya nükleer yakıt depolama tesisini vurdu2.Tayvan Boğazı'nda sıcak saatler: Çin 'özel operasyon' başlattı3.Yandaş basından ilginç iddia: Özel, DSP'yi 'teslim almak' istiyor4.Otokoç Genel Müdürlüğü'ne silahlı saldırı!5.Trump tek şarta bağladı: İran'a yaptırımlar kalkıyor mu?

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN

TÜRKMEN TERZİ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Çernobil'de korkutan iddia: Rusya nükleer yakıt de...

Tayvan Boğazı'nda sıcak saatler: Çin 'özel operasy...

Yandaş basından ilginç iddia: Özel, DSP'yi 'teslim...

Otokoç Genel Müdürlüğü'ne silahlı saldırı!

Trump tek şarta bağladı: İran'a yaptırımlar kalkıy...







