5 kişi, bıçak, sopa ve taşlarla esnafa saldırdı


Edirne'de ellerinde bıçak, sopa ve taş bulunan 5 kişilik grubun bir esnafa saldırısı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Çilingirler Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde aldıkları telefonu çaldıran V.A. ve Ü.A. isimli şahıslar, cihazın sigortasının olduğu gerekçesiyle esnaftan yardım istedi. Telefon bayiliği yapan A.K. isimli esnaf ise şahıslardan öncelikle karakola giderek şikâyetçi olmalarını söyledi. Bunun üzerine kendisine yardımcı olunmadığını düşünen V.A. sinirlenerek işyeri sahibine hakarette bulunmaya başladı. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından V.A. ve Ü.K. esnafa tehditler savurarak iş yerinden ayrıldı.

Bir süre sonra V.A. ve Ü.A. yanlarına A.A., Y.A. ve G.B. isimli şahısları da alarak taş, sopa ve bıçakla iş yerine yeniden geldi. Telefon bayisinin önünde bekleyen A.K.'ye sopalarla saldıran grup, araya giren iş yeri sahibinin kardeşleri E.K. ve S.K.'yi de darp etmeye başladı.

Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan kavgada esnaf olan kardeşler, saldırgan grubun taş, sopa ve bıçak darbeleriyle yaralandı. Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 5 şahsı gözaltına aldı. CİHAN
<< Önceki Haber 5 kişi, bıçak, sopa ve taşlarla esnafa saldırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER