85 yıl sonra bir ilk! Manchester United tarihi hezimeti yaşadı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 13 2022
Paylaş
X Post
İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Brentford, Manchester United'ı 4-0 gibi tarihi bir skorla yendi. Yeni teknik direktörü Erik ten Hag yönetiminde ilk hafta maçını da kaybeden Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'e adeta kabus gibi başladı.

Premier Lig'in 2. haftasında Manchester United, deplasmanda Brentford'da 4-0 mağlup oldu. Manchester United, 1993'ten sonra ilk kez Premier Lig'in ilk iki haftasını puansız kapattı. Manchester United, 85 yıl sonra Brentford'a mağlup oldu.
35 DAKİKADA 4 GOL
Brentford'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Josh Da Silva, 18. dakikada Mathias Jensen, 30. dakikad Ben Mee ve 35. dakikada Bryan Mbeumo kaydetti.
Manchester United, 1993'ten sonra ilk kez Premier Lig'in ilk iki haftasını puansız kapattı. Manchester United, 85 yıl sonra Brentford'a mağlup oldu. Erik ten Hag, çıktığı ilk iki lig maçını da kaybeden ilk Manchester United teknik direktörü olarak kayıtlara geçti. Öte yandan Brentford, Tottenham (Ekim 2020) ve Liverpool'dan (Ekim 2021) sonra bir Premier Lig karşılaşmasının ilk yarısında Manchester United'a 4 gol atan üçüncü takım oldu.
MANCHESTER CITY VE ARSENAL TAKILMADI
Son şampiyon Manchester City ise sahasında Bournemouth'u 4-0 yendi. Premier Lig'in 2. haftasında Manchester City, Etihad Stadı'nda Bournemouth'u ağırladı. Ev sahibi ekip, İlkay Gündoğan'ın 17, Kevin De Bruyne'nin 31, Phil Foden'ın 37 ve Jefferson Lerma'nın kendi kalesine 79. dakikada attığı gollerle 4-0 kazandı. Ligde ikide iki yapan Manchester City, 6 puana ulaştı.
Arsenal, Gabriel Jesus'un 2 gol, 2 asistle yıldızlaştığı maçta Leicester City'yi 4-2 mağlup etti. Ev sahibi Arsenal'ın gollerini, Jesus 23 ve 35, Granit Xhaka 55, Gabriel Martinelli 75. dakikada kaydetti. Leicester City'nin gollerini, William Saliba kendi kalesine (Dk. 53) ve James Maddison (Dk. 74) attı. İkinci lig maçından da galip ayrılan Arsenal, 6 puana yükseldi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı'nın loca kavgası büyüyor2.AKP ve MHP’den yeni infaz sistemiyle adli suçlulara erken tahliye hazırlığı3.Ukrayna ordusu yeni taarruza mı hazırlanıyor?4.SDG'den Türkiye gazetesine yalanlama: Bu hassas dönemde yayımlanması tesadüf değil5.Suriye, İsrail'le 18 Ağustos'taki saldırının ardından tüm ilişkilerini kesti
6.Ukrayna lideri Zelenskiy: Seçim ülkeyi yok eder7.Alparslan Kuytul: 'Cemaatlerin mallarına çökerek, bizi susturmak istiyorlar; boyun eğmeyeceğiz'8.Bir bacağı olmayan engelli işçiye kilit taşı döşettiler9.Putin'den Ukrayna'ya: Pandora'nın kutusunu açtılar, cini şişeden çıkardılar10.ABD’de tarihi kıyas: Tıbbi devrim mi, geçici bir frenden ibaret mi?

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

HARUN TOKAK
ESRA BÜYÜKCOMBAK

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı'nın loca kavgası büyüyo...

AKP ve MHP’den yeni infaz sistemiyle adli suçlular...

Ukrayna ordusu yeni taarruza mı hazırlanıyor?

SDG'den Türkiye gazetesine yalanlama: Bu hassas dö...

Suriye, İsrail'le 18 Ağustos'taki saldırının ardın...




