Ahmet Arslan Bundesliga' ya adım atmak istiyor


Bundesligan'nın köklü kulübü Hamburger SV takımında Ahmet Arslan profesyonel kariyerine ilk adımını atmak için hocasından işaret bekliyor. Geçen yıl Hamburg Kulübü'nün Regional Liga' da mücadele eden ikinci takımında gol kralı olduktan sonra dikkatleri üzerinde toplayan Arslan, bu sezon birinci takımda profesyonel oyuncularla idman yapmaya başladı. Antrenmanlardaki çalışkanlığı ve her geçen gün kendisini biraz daha geliştirmesi teknik direktör Bruno Labbadia'yı etkileyince Arslan geçen hafta ilk kez 18 kişilik kadroya girmişti.

21 yaşındaki Arslan orta sahada hücuma yönelik pozisyonda oynuyor. Arslan bu hafta Hannover 96 takımına karşı oynanacak maçta Bruno Labbadia'dan görev bekliyor.

Zaman'a konuşan Arslan geçen hafta ilk kez kadroya girdiğini duyduğunda heyecanlandığını belirterek, "Bu hafta evimizde Hannover 96 takımına karşı oynayacağımız maçta hocamdan görev bekliyorum. İdmanlarda diğer takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyor ve onlardan her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Bundesliga'da oynamaya hazırım hocamdan işaret bekliyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Ahmet Arslan Bundesliga' ya adım atmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER