Ayşe Ateş MHP’yi işaret etti: ‘Cinayetin Ucu Balgat’a çıktı!’
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 4 2024
Paylaş
X Post
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasının ardından eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Merkez binasının da bulunduğu Balgat'ı işaret ederek, "Yargılama sonucunda bu siyasi cinayetin ucu Balgat'a çıktı" dedi.
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili davada dün karar açıklandı. 11 sanığa hapis cezası verildi, bu sanıklardan beşi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cinayete adı karışan MHP’li yöneticilerle ilgili delilleri ise görmez geldi.
AYŞE ATEŞ PAYLAŞIMINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ
SİYASİ CİNAYETİN UCU BALGAT’A ÇIKTI
Cumhuriyet'te yer alan habere göre Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise dün sonuçlanan davayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili söylediği, “Ucu Pensilvanya’ya mı çıkıyor, yoksa başka bir yere mi?” sözlerini hatırlatan Ateş, MHP Genel Merkez binasının da bulunduğu Ankara’nın Balgat semtini işaret ederek şu ifadeleri kullandı:
“Meclis’ten yapılan o çıkışta “Ucu Pensilvanya’ya mı çıkıyor, yoksa başka bir yere mi?” cümleleri de sarf edilmişti. Yine aynı iddianamede kiralık katil Eray Özyağcı’yı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a tahsisli 06 AT 5021 plakalı araçla Ankara’dan İstanbul’a kaçırmakla suçlanan Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alırken Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel ise 18 yıl hapse mahkûm edildi. Yani yargılama sonucunda bu siyasi cinayetin ucu Balgat’a çıktı. Oysaki ben daha en başında çok uzağa bakılmaması gerektiğini vurgulamıştım.”
“İddianameyi eksik bulduğumuzu, yeniden yazılması gerektiğini dile getirdiğimiz günlerde Devlet Bahçeli’nin “İddianame bir an önce kabul edilmeli, yargılama başlamalıdır!” çıkışıyla birlikte ivmelenen adalet mücadelemizin birinci ayağı dün görülen karar duruşması ile noktalandı. Gariptir ki o çıkışın ardından, “‘İddianame, iddianame!’ diyordunuz. Alın size iddianame!” şeklinde paylaşım yapanların bugün o iddianame çerçevesinde verilen kararlardan memnun olmadığını müşahede ediyoruz.
M
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ercan Karakoyun yazdı: OP Jindal Global Universitesin’de Uluslararası Hizmet Konferansı2.TBMM'de Osman Gökçek'in yumrukladığı Mahmut Tanal hastaneye kaldırıldı3.Akın Gürlek, uyuşturucu soruşturmasında adı geçen o ismi danışmanı yapacakmış!4.Mecliste çıkan kavgada Bahçeli suçluyu buldu: “CHP Hiçbir açıdan mazur görülemez”5.Bora Kaplan Davasında Çarpıcı Birleşme Kararı: Polislerle aynı davada yargılanacak!
6.Sivil Toplumun Sesi: Özgür Medya7.Bülent Arınç: Bu toplumun seçtiği adam çıkarcılığın baş tacı8.Tarih bile verildi: AKP'de 'Veliaht' dönemi mi başlıyor?9.Gürültülü gözaltılar, sessiz tahliyeler: İş dünyasında peş peşe serbest kalmalar10.Yargı ve güvenlikte yeni rota: Akın Gürlek ve Mustafa Çiftçi atamalarının şifreleri

SAFVET SENİH

HÜSEYİN ODABAŞI

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER











