Azerbaycanlı gençlerin yeni projesi ilgi gördü


Azerbaycan'da Devlet İdarecilik Akademisi'nde eğitim alan bir grup öğrenci tarafından gerçekleştirilen proje ilgi gördü. Gençlerin açık platformlarda konuşma ve hitabet becerilerini geliştirmeye yönelik oluşturulan söz konusu proje, akademide düzenlenen törenle tanıtıldı.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nün (UNESCO) de destek verdiği proje için düzenlenen programa rektörler, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. "Student Open Speech" isimi verilen proje rehberi Serdar Serdarov konuklara geniş bilgi vererek katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Projenin asıl amacının gençlerin hitabet becerilerini geliştirmeye yönelik olduğunu vurgulayan Serdaov, eğitim, eşitlik, barış, motivasyon gibi konularla toplumu bilgilendireceklerini ifade etti.

Daha sonra resmi konukların konuşma yaptığı tören, proje üyeleri tarafından hazırlanan sunumlarla devam etti. Eğitim, motivasyon, eşitlik, başarı için gidilen yol ve başka konuları sahnede uzmanca anlatan öğrenciler izleyicilerden uzun süre alkış aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Azerbaycanlı gençlerin yeni projesi ilgi gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER