Başkan Toprak'tan sağduyu çağrısı

Başkan Toprak'tan sağduyu çağrısı

Adıyaman'ın Kahta İlçesi Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ülkede hakim kılınmak istenen emperyalist ve siyonist planların bertaraf edileceğini ifade etti.
Son günlerde ülkede 1990'lı yılları aratmayan kapsamlı şiddet eylemlerinin başlatılmasına yönelik çabaları teessürle izlediklerini ifade eden Başkan Toprak, "Milletimizin ülkemizde terör ve şiddetin hakim kılınmasına dönük planları da bertaraf edeceğine yürekten inanıyoruz milletin bir daha bu oyuna gelmeyeceğine olan inancımız tamdır" dedi.

Hayata geçirilmek istenen şiddet ortamının emperyalist ülkelerin işine yaradığına dikkat çeken Başkan Toprak; "Kinin, nefretin, acımasızlığın kol gezdiği bir ortam oluşturmak hedefiyle sokak eylemlerine tevessül edilmesi göstermektedir ki bu terör örgütlerinin arkasındaki güç emperyalist ve Siyonistlerdir. IŞİD ve PKK her ikisi de siyonizme hizmet eden terör örgütleridir. Bölgede oluşturulmak istenen kardeş kavgasına prim vermeyeceğiz, kadim bir medeniyetin torunları olan bizler yıllardır bu topraklarda kardeşce yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Müslüman olmamız bunu gerektirir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Toprak'tan sağduyu çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER