BBP Genel Başkanı Destici'den, Arınç'a taziye ziyareti


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ağabeyini kaybeden eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'a taziye ziyaretinde bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partililerle birlikte Arınç'ın Söğütözü Mahallesi Alperen Sitesi'ndeki evine taziye ziyaretinde bulundu. Destici, burada Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BBP lideri, Arınç'a taziyelerini yerine getirdiklerini söyledi. Destici, "Kendileri üzüntülü ama ağabeyinin epey süredir bir rahatsızlığı varmış. Allah rahmet eylesin. Aileden birisini kaybetmek gerçekten zor. Ama imanımızla, Allah'tan geldik, Allah'a gideceğiz. Eski Urfa valimiz içeride dua etti. Urfalılar 'Allah cennetinde buluştursun derler' dedi. Acıyı yaşamış bir aile. Ama tabi imanlı." ifadelerini kullandı.

CEMİL ÇİÇEK DE TAZİYEDE BULUNDU

Ağabeyi Yıldıray Arınç'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle Bülent Arınç'ın evine gün boyu taziye ziyaretleri devam ediyor. Ziyaret edenler arasında eski milletvekillerinin yanı sıra eski Meclis Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ile Ombudsman Mehmet Nihat Ömeroğlu da yer aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber BBP Genel Başkanı Destici'den, Arınç'a taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER