Beşiktaş, Trabzon'da 2 gol attı, 3 puan aldı ve zirveye kondu


Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 19. hafta erteleme maçında Beşiktaş, konuk olduğu Trabzonspor'u 2 - 0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

24 Ocak'ta oynanması gerekirken yoğun kar nedeniyle ertelenen ve Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu akşam oynanan maçta hakem Bülent Yıldırım düdük çaldı. Mücadelenin ilk yarısında iki takımın çabası da gol getirmedi ve devre golsüz berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma'nın ceza sahası içine uzak direğe ortasını iyi takip eden Mario Gomez'in kafa vuruşuyla attığı gol Beşiktaş'ı 1 - 0 öne geçirdi. 86. dakikada ise Jose Sosa - Kerim Frei organizasyonunda topu önünde bulan Olcay Şahan'ın şık golü Beşiktaş'a 2. golü getirdi ve skor 2 - 0 oldu. Sahadan 2 - 0 galip ayrılan Beşiktaş, hem 3 puanı hem de 1 puan farkla Fenerbahçe'den liderliği aldı.

Bu sonuçla Süper Lig'de geride kalan 25. hafta sonunda Beşiktaş, +31 averaj ve 60 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş'ı 59 puanla Fenerbahçe takip ederken, Trabzonspor ise -7 averaj ve 30 puanla 13. sırada kendine yer buldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Trabzon'da 2 gol attı, 3 puan aldı ve zirveye kondu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER