"Bunlardan her şey beklenir"

Çeşitli kumpaslarla Gülen Cemaat ile terör örgütü PKK arasında ilişki varmış gibi gösterileceği konusundaki kan donduran iddialar gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili Can Erzincan TV ekranlarında bir değerlendirmede bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Bunlardan her şey beklenir” sözleriyle tepki gösterdi.

"Bunlardan her şey beklenir"

Twitter Fenomeni Fuat Avni yine çok konuşulacak iddialar ortaya attı. O iddiaya göre Gülen Cemaat ile terör örgütü PKK arasında ilişki varmış gibi gösterilecek. Fuat Avni'nin bu iddialarına CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Bunlardan her şey beklenir” sözleriyle tepki gösterdi.

“VARSA DA PARALEL YOKSA DA PARALEL”

CHP'Lİ Ahmet Akın Can Erzincan TV'de Özlem Zengin'in Fuatavni'nin iddialarıyla ilgili sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: ““Kendi hataları dahil, her şeye “paralel” kendi kafalarından bir suçlu oluşturdular. Varsa da paralel, yoksa da paralel. Bunlardan her şey beklenir. Biz artık alıştık Meclis'tede her şey paralel, her şey paralel. Cumhurbaşkanına laf eden paralelci, gazetede doğruyu yazan paralelci, o paralelci bu paralelci. Aslında paralelle kendilerini tarif ediyorlar.”
<< Önceki Haber "Bunlardan her şey beklenir" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER