Burç Ceyhan 6 ödül birden aldı

Burç Ceyhan 6 ödül birden aldı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle düzenlenen ilk ve ortaokullar arası 'Öğretmen' konulu şiir ve resim yarışmasında Özel Burç Ceyhan İlk ve Ortaokulu 6 madalya birden kazandı.

Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya gönderilen eserler değerlendirme kurulu tarafından incelenirken; şiir yarışmasında Özel Burç Ceyhan Ortaokulu öğrencilerinden Nurettin Demiraslan birinci, Açelya Ağcakoyun ikinci ve Gaye İkra Şahin üçüncü oldu. İlkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında ise Özel Burç Ceyhan İlkokulu öğrencilerinden Fehmi Burak Kılıç birinci, Ayşenaz Burhan ikinci, Bahar Çınar da üçüncülüğü elde etti.

Burçlu öğrenciler ödüllerini düzenlenen törende Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün elinden aldı. Elde etmiş oldukları başarılarını öğretmenlerine hediye eden Burçlu öğrenciler, okullarına 6 ödül birden kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

Burç Ceyhan İlkokul ve Ortaokul Müdürü Evliya Demiraslan ise öğrencilerini tebrik etti. Oldukça anlamlı bir günde büyük bir başarıya imza attıkları için ayrıca mutlu olduklarını belirten Demiraslan, "Resim yapmak, şiir yazmak ya da spor yapmak çocuklarımızın gelecekteki başarıları için çok önemli. Resim, şiir ve spor faaliyetlerine okul olarak büyük önem veriyoruz. Bunun sonucundaysa, böyle anlamlı ödüller almak büyük sevinçler yaşatıyor." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Burç Ceyhan 6 ödül birden aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER