Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere kabul edecek. (17.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uyus¸mazlık Mahkemesi Bas¸kanı Serdar O¨zgu¨ldu¨r'u¨ kabul edecek. (13.00-Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde seçim değerlendirme toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplanıyor. (14.00-Ankara)

- YSK'dan mazbata alan 25. dönem milletvekillerinin kaydı için TBMM şeref holünde kurulan kayıt masaları işlemler için hazır. Milletvekilleri şeref holü kapısında çiçek ve çikolata ile karşılanacak.

EKONOMİ

- Merkez Bankası, Mayıs ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Orta Asya turunun ilk durağı Tacikistan'ı ziyaret edecek. Devlet Başkanı İmamali Rahman ile görüşecek olan Ban Ki-mun, Sarez Gölü'nü de ziyaret edecek. (Duşanbe)

- Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim ve Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Muhammed Hafz Ganim, Mısır'ı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüşecek. (Kahire)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

GÜNCEL

- Zaman Gazetesi'nin bu yıl 10.'sunu düzenlediği +1T Gazete Tasarım Günleri başlıyor. Gazetenin merkez binasında başlayacak tasarım günleri, 16 Haziran'a kadar sürecek. (10.00-İstanbul)

KÜLTÜR SANAT

- 54. Uluslararası Bursa Festivali'nde konser verecek olan dünyaca ünlü Europe müzik grubu, basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (13.30-Bursa)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçının hazırlıklarına, yapacağı antrenmanla başlayacak. (19.00-İstanbul)

- Basketbol 1. Ligi play off final serisi ilk maçında Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.

- Bursaspor Divan Kurulu'nda devir teslim töreni yapılacak. Tekrar Bursaspor ile anlaşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'ne gelecek. (15.00-Bursa)



CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER