Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


EKONOMİ

- TÜİK, Eylül ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TCMB, Ağustos ayı 'Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi' ile Eylül ayı 'Konut Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (10.00/14.30 - Ankara)

GÜNCEL

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ankara Ulus Hali'ni ziyaret edecek. Hal esnafıyla yapacağı kahvaltının ardından tarihi Ulus Postanesi'nden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup yollayacak. (09.30 - Ankara)

SPOR

- Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile oynayacağı maçın son çalışmasını Kazakistan'da maçın oynanacağı Astana Arena'da yapacak. (14.45 - Astana)

- Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile bir oyuncu Astana maçıyla ilgili Saryaka Cycling Center'da basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (14.00 - Astana)

- Şampiyonlar Ligi'nde grubun ikinci maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Astana'da teknik direktör Stanimir Stoilov ile birlikte bir oyuncu basın mensuplarının sorularını Saryaka Cycling Center'da cevaplayacak. Ev sahibi ekip Galatasaray maçının son çalışmasını da Astana Arena'da yapacak. (16.15/17.00 - Astana)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci maçlarını oynayacak olan Fenerbahçe. Celtic, Beşiktaş ise konuk edeceği Sporting Lizbon maçlarının hazırlıklarına devam edecekler. (11.00/18.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER