Osmanlıspor'da Gaziantepspor hazırlıkları başladı


Trabzonspor karşısında ikinci 45 dakikayı bir kişi eksik oynamasına rağmen önemli bir galibiyet alan Osmanlıspor, bir günlük iznin ardında yeni haftanın hazırlıklarına start verdi.

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla başladı. Ligin 6. haftasında evinde oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında Musa Çağıran'ın kırmızı kart görmesinden dolayı bir kişi eksik oynayan Başkent ekibi, rakibini 3-1'lik skorla yenerek önemli bir galibiyet almış ve zirve yarışına adını yazdırmıştı.

Geride bıraktığımız haftayı 11 puanla 3. sırada tamamlayan mor sarılılar, Trabzon galibiyetinin ardından bir gün izin yaptı ve yeni haftanın hazırlıklarına da bu akşam yaptığı antrenmanla start verdi. Kulübün Batıkent Tesisleri'nde, teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra dayanıklılığa yönelik koşu yapan Başkent ekibi, yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Antrenmana golcü oyuncu Pierre Webo ve Aminu Umar katılmazken Lukasz Szukala ile Serdar Deliktaş ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Osmanlıspor yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını devam ettirecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor'da Gaziantepspor hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER