Cizre'deki bombalı saldırıda 5 güvenlik görevlisi yaralandı


Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde rögar içine yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 güvenlik görevlisinin yaralandığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklama şöyle: "11.09.2015 günü saat 10.45 sıralarında Cizre ilçemizde araçla devriye görevini ifa eden güvenlik güçlerimize karşı, rögar içine yerleştirilmiş patlayıcının patlatılmasıyla saldırı düzenlenmiş. Saldırı sonucu 5 personelimiz yaralanmıştır. Ayrıca yaralı personellerimizin tahliyesi sırasında kurtarma yapan ekiplerimize yoğun şekilde el bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

30-35 GÜNLÜK ÖLÜ BEBEK

Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde ölü bulunan, ismi ve açık kimliği tespit edilemeyen 30-35 günlük bebekle ilgili de açıklama yaptı. Açıklamada şu bilgiler yer aldı: "İlimiz Cizre İlçe Belediyesi'ne ait 73 DY 205 plakalı cenaze aracı ile belediye görevlilerince İdil Caddesi üzerinde bulunan camiden 07.09.2015 günü alındığı ifade edilen ve halen Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'nda bulunan ismi ve açık kimliği tespit edilemeyen 30-35 günlük bebekle ilgili olarak savcılıkça yaptırılan otopsi sonucunda bebek üzerinde ateşli ve kesici, delici alet yarası olmadığı tespit edilmiştir. Kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nca alınan doku örneklerinin incelemesi sonucu ortaya çıkacaktır. Bebekle ilgili olarak şu ana kadar ilgili birimlere yakınları tarafından herhangi bir müracaatta bulunulmamıştır."
CİHAN
<< Önceki Haber Cizre'deki bombalı saldırıda 5 güvenlik görevlisi yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER