GESİAD'dan Çin'e ikinci çıkarma

1.8 milyon dolarlık pazara ikinci gezi düzenlendi.

GESİAD'dan Çin'e ikinci çıkarma

GESİAD (Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği) geçtiğimiz hafta üye işadamları ile gittiği  Hong-Kong ve China gezilerini tamamlayarak yurda döndü.


Her yıl Nisan ve Ekim aylarında olmak üzere 2 kez düzenlenen Hong Kong Elektronik ve Bilişim, China Canton (Tüm Sektörler) fuarına bu yıl GESİAD olarak üst düzey bir katılım gerçekleştirildi.
ncelikle Hong-Kong da düzenlenen Elektronik ve Bilişim fuarına katılan heyet 2 gün süren Hong Kong programının ardından dünyanın en büyük pazarı olan China Guanzhou’da 114 gerçekleşen Çin hükümetinin desteklediği en önemli fuar olan Canton fuarına iş geliştirme gezisi gerçekleştirildi.














HONG KONG VE ÇİN’DEN SAMANYOLU HABER TV'DE CANLI YAYIN

114. Çin, Guangzhou İthalat ve İhracat fuarını GESIAD ayrıcalığı ile gezme fırsatı bulan işadamları, yeni ürünleri tanıma fırsatı buldular. GESİAD üyesi işadamları fuarda ikili iş görüşmeleri yaparak, ithalat ve ihracat konusunda önemli adımlar attılar.



Her iki fuarda da Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı olan Samanyolu Haber TV Çin Temsicisi Sarper Erkılınç tarafından gerçekleşen canlı yayına katılan GESİAD heyeti, geziyle ilgili gözlemlerini ve farklı sektörlerde gerçekleştirdiği iş görüşmelerini aktarma imkanı buldu.

GESİAD & GUTİAD İŞBİRLİĞİ

GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer şunları söyledi; 'GESİAD Dünya'nın hemen her noktasına düzenlediği iş gezileri sayesinde üye iş adamlarına yeni ufuklar ve yeni iş olanakları sağlıyor.  Özellikle GUTİAD (Guandong Türk İş adamları Derneği) merkez ofisi Canton Fuar alanının tam merkezinde üye iş adamlarımıza hizmet vermekte. GUTİAD partner derneğimizle yaptığımız protokol neticesinde Canton fuarı iş gezimizi her dönem gerçekleştireceğiz..  Önümüzde ki dönem de ise İngiltere ve ABD iş gezilerini organize edeceğiz' dedi.






Bu yıl 114.si düzenlenen fuar senede iki kez (nisan-ekim) aylarında organize ediliyor. 58 yıldır aralıksız düzenlenen bu fuarda Türkiye firmaları içinde özel olarak 'International Turkish Pavilion' ismi ile sergi alanı tahsis ediliyor.


 

 

 

 

 
<< Önceki Haber GESİAD'dan Çin'e ikinci çıkarma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER