Ekrem İmamoğlu cezaevinden isyan etti : 'Canımız tehlikede, yeter artık'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 10 2025
Paylaş
X Post
Son dakika haberi... Silivri'de tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir'de tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın sağlık durumu dikkate alınmadan yeniden cezaevine gönderilmesine ve Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
Türkiye güne yine operasyon ile uyandı.
Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve ekibi sabaha karşı 1:30'da yapılan ev baskını ile gözaltına alındı.
Silivri Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X hesabından yaptığı paylaşım ile bu operasyona tepki gösterdi.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre İmamoğlu, "Şafak vakti yapılan hukuksuzluklara ise bu kez gece yarısı baskınları eklendi. Şile Belediye Başkanımız Özgür Kabadayı, sabaha karşı 1.30’da evine yapılan baskınla gözaltına alındı.
Daha önce de söylemiştim:
Bırakın adil yargılanmayı, artık canımız tehlikede. Yapılanlar ne hukukla açıklanabilir ne de vicdanla" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hakkında yaşananlara ilişkin, "YETER ARTIK. Beylikdüzü Belediye Başkanımız, kardeşim Mehmet Murat Çalık tedavisi tamamlanmadan cezaevine gönderildi, orada tekrar hastalandı, hastaneye kaldırıldı ve anjiyo oldu" ifadeleri ile tepki gösterdi.
İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
"YETER ARTIK
Beylikdüzü Belediye Başkanımız, kardeşim Mehmet Murat Çalık tedavisi tamamlanmadan cezaevine gönderildi, orada tekrar hastalandı, hastaneye kaldırıldı ve anjiyo oldu.
Şafak vakti yapılan hukuksuzluklara ise bu kez gece yarısı baskınları eklendi. Şile Belediye Başkanımız Özgür Kabadayı, sabaha karşı 1.30’da evine yapılan baskınla gözaltına alındı.
Daha önce de söylemiştim:
Bırakın adil yargılanmayı, artık canımız tehlikede. Yapılanlar ne hukukla açıklanabilir ne de vicdanla.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Altın haftayı nasıl kapattı!2.Moskova'ya dron akını: Ukrayna'ya ait 340 İHA düşürüldü3.Kendi gitti etkileri hala sıfırlanamadı!4.İstanbul’da toplu taşımaya zam yapıldı5.İmamoğlu'ndan dikkat çeken seçim iddiası: "İktidar yüzde 20'ye düşecek"
6.Adalet Bakanlığı önünde KHK eylemi: Yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı7.Özgür Özel'den iddialı seçim hedefi: 'Yüzde 60-70'le iktidar olacağız'8.Dünya Kupası’nın arka planı: Milyar dolarlık pastada kim kazandı, kim kaybetti?9.Almanya'da şüpheli servet ile mücadele: Porsche ve Rolex'lere el mi konulacak?10.Trump'tan Kanada'ya 'duman vergisi' tehdidi

TÜRKMEN TERZİ

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH













