Özellikle makine sektöründe araştırma geliştirme, inovasyon gibi konular şirketler için altın değerinde.
Türkiye’nin 500 milyar dolarlık 2023 ihracat hedefi içinde 100 milyar dolar paya sahip makine imalat sektörünün önemi her geçen gün artıyor. Özellikle makine sektöründe araştırma geliştirme, inovasyon gibi konular şirketler için altın değerinde. Lider firmaları tek çatı altında bulmak ve iş hacmini yükseltmek isteyenler için Hannover Messe Bileşim A.Ş. tarafından organize edilen WIN Automation fuarı sektör profesyonellerini 19-22 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde buluşturacak. İhracatın lokomotif firmaları, yenilikçi ürünlerini yüksek profilli ziyaretçilerine bu yıl toplam 30 bin metrekare alanda Avrasya, Orta Doğu ve Afrika’dan yaklaşık 42 ülkenin satın alma heyetleri tek çatıda toplanacak.
“Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi” de sektörün sorun ve fırsatlarını çok sayıda konferans, panel, kurumsal etkinlik ve çözüm gösterisiyle ele alıyor. Zirve bilgi paylaşım ve aktarımında da büyük rol oynuyor. İnovatif paylaşımlar, yeni iş ortakları arayan firmalar ve yeni işbirliklerine imza atmak isteyenler için etkili bir platform oluşturacak.
Türkiyenin ilk web tabanlı enerji izleme yazılım sistemleri, cepte taşınabilen temassız şarj edilebilen termal yazıcılar,1 metre mesafede bile 73 desibele kadar düşürülebilen gürültü önleyici endüstriyel jeneratörler, Türkiye’de ilk yüzde 100 yerli üretim hem suya hem de toza karşı korumalı prizler, endüstriyel robotlar, TÜBİTAK destekli Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim olan G-Bus otomasyon sayesinde kablo, işçilik ve ürün maliyetlerini düşüren sistemler sergilenecek.