Ereğli Belediyesi yeni projelerini tanıttı

Ereğli Belediyesi yeni projelerini tanıttı

Zonguldak'ın Ereğli Belediyesi, ihale aşamasında olan yeni projelerini tanıttı.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Büyük Anadolu Otel'de proje tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda, lansmanı ilk kez yapılan 'Çocuk Dünyası Projesi' yanı sıra aralarında kent meydanı, kampüs alanı, Belen şantiye alanı, itfaiye hizmet binaları ve Belen Sanayi Grubu çalışmalarını bulunduğu projeler, hazırlanan dev ekranda katılımcılara gösterildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, tanıtım filmi gösterimi öncesi, Ankara'daki patlamaları anımsatarak terörü lanetlediklerini söyledi. İlçedeki çalışmalarını daima geleceği düşünerek sürdürdüklerini belirten Uysal, tanıtım filmlerini sahnede izleyen ve gösterim sonrası projeler hakkında bilgiler verdi. Uysal, "Göztepe Köprüsü'nden köprülü kavşağa kadar yaklaşık bir kilometrelik bir projedir. Proje tamamlandığında, araç yolu 8 şerit olacak. Bunun 3 şeridi geliş ve gidiş olacak, aradaki refüjü kaldıracağız. 4'ncü şeritlerde ise yatay parklar olacak. Bu projenin ihalesinin her türlü hazırlığı vardır. Aralık ayında ihalesine çıkacağız, Mart ayından sonra sökümler başlayacak, Haziran'ın 15'inden sora gerçekleşecek bir projedir." dedi.

Proje tanıtım toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekili ve milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, TSO, Türk Metal Sendikası, GMİS, Muhtarlar Derneği, Esnaf Odaları Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda dernek ve muhtarlar katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Ereğli Belediyesi yeni projelerini tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER