Ertuğrul Sağlam, kanser hastası taraftarı ziyaret etti


Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gören kanser hastası Bursaspor taraftarı Adnan İncebay'ı evinde ziyaret etti.

İncebay'ın Bursa İnegöl'deki evine gelen Ertuğrul sağlam, yanında getirdiği forma ve Bursaspor şapkasını Adnan İncebay'a hediye etti.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Bursaspor taraftarı, "Hastaneden bunaldım hocam ben biraz çıkayım dedim çünkü müthiş sancılarım oluyor hocamda tamam dedi. Bundan daha ne güzel olabilir hocam ziyaret etti. Zaten rahmetli amcamla çok samimi dostlar o yüzden mutluluğum bir kat daha arttı. Zaten ihsan amcamı bilir çok teşekkür ediyorum kendisine. Bursaspor'u devamlı takip ediyorum. Maçlara elimden geldiğince gidiyorum." dedi.

Adnan İncabay'ın tekrardan sağlığına kavuşacağını kaydeden Ertuğrul Sağlam, "Adnan'ın koyu bir Bursaspor'lu olduğunu biliyordum. Bir rahatsızlık geçirdi. İnşallah sağlığına tekrar kavuşacak ve yeniden maçlara davet edeceğiz. Takımı da yavaş yavaş toparlamaya çalışıyoruz, her geçen gün daha iyi performans ortaya koyuyoruz. Bizi sevenleri daha mutlu edecek hem performansı ve oyun kalitesini ortaya koyacağız, hem de puanlar üst üste koyup daha yukarılara Bursaspor çıkacak. Bizi sevenlerin desteği ve dualarıyla da herkesin özlediği yere Bursaspor çıkacak. Bundan biz çok eminiz. İnşallah güzel günler çok yakında. Bu doğrultuda Adnan'ı da ziyaret ettik. İnşallah o da kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve çok sevdiği takımını desteklemeye gelir." diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için ise tecrübeli teknik adam, "Gönlümüz milli takımdan yana, dualarımız onlarla beraber. İnşallah onlarda cumartesi güzel bir maç çıkartacaklar. İzlanda maçını bayram havasında şöleninde çıkmamızı sağlayacak sonucu alacaklar. Kendilerine yürekten inanıyorum Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah bizde maça gideceğiz orada olacağız, yakından destekleyeceğiz. Milli takım büyük engeli aşıp play-off oynama yolunda Avrupa Şampiyonası'na gitme yolunda çok ciddi engeli aşıp hepimizi mutlu edecek." değerlendirmesinde bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Ertuğrul Sağlam, kanser hastası taraftarı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER