Eto'o'dan engelli Umut'a özel selfie

Eto'o'dan engelli Umut'a özel selfie

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto'o çocukların ilgi odağı oldu. Antalyaspor antrenmanını izlemeye gelen öğrencilerle tek tek ilgilenen Eto'o, engelli Umut'a ise özel ilgi gösterdi. Umut'un cep telefonunu alan Eto'o engelli çocukla birlikte selfie çektirdi.

Antalyaspor, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı beyazlı takımda oyuncuların morallerinin oldukça yüksek olması ise dikkat çekerken oyuncuların hırslı olduğu gözlemlendi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında deplasmanda Medicana Sivaspor'la karşılaşacak olan Antalyaspor, oynayacağı bu maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Jose Morais'in himayesinde başlayan antrenmanda orta alanda 10 dakikayı bulan kısa bir toplantının ardından düz koşu ve ısınma hareketleri gerçekleştirildi. Taktik ve yarım sahada çift kale maç yapan kırmızı beyazlı takım antrenmanı uzaktan şut ve serbest vuruş çalışmasıyla tamamladı.

Kırmızı beyazlı takımın bugünkü antrenmanına sakatlığı devam eden Oktay Delibalta katılmazken, kaleci Saso Fornezzi de salonda çalışmaya devam etti. Hafta sonu oynanacak karşılaşmada Saso Fornezzi ve MBilla Etame'nin forma şansı bulup bulamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

ETO'O İLE SELFİE YARIŞI

Bu arada Antalyaspor'un bugünkü antrenmanını özel bir okulun öğrencileri de izledi. Antrenman sonuna kadar dikkatli bakışlarla antrenmanı izleyen çocuklar daha sonra futbolculara baklava ikram etti.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'e de geçmiş olsun dileklerinde bulunan 6'ncı sınıf öğrencileri oyunculara da formalarını imzalattı. Antalyaspor'un golcü oyuncusu Samuel Eto'o'ya büyük ilgi gösteren çocuklar Eto'o ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Eto'o da öğrencilerin isteğini geri çevirmedi. Engelli bir öğrencinin de yanına giden Kamerunlu yıldız Eto'o öğrencinin kendi telefonunu alarak birlikte selfie çekti.
CİHAN
<< Önceki Haber Eto'o'dan engelli Umut'a özel selfie Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER