Fatih Koleji’nin yağmalanan eşyaları bakanlık salonlarında
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 11 2022
Paylaş
X Post
Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın da mezun olduğu Fatih Koleji’nin 15 Temmuz sonrası el konulan spor malzemeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı salonlarda, kolejin adı sansürlenerek kullanıldığı ortaya çıktı.
BOLD MEDYA
Kapatılan özel eğitim kurumları arasında olan Fatih Koleji’nin spor malzemeleri, Bakırköy İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda kullanılıyor.
Üzerlerindeki “Fatih Koleji” amblemi, “Fark Koleji” yazılı bir bantla gizlenen eşyalar arasında antrenman ve fitness için kullanılan adım platformları bulunuyor.
Eşyaların Fatih Koleji’ne ait olduğu, bir vatandaş tarafından çekilen fotoğraflarla ortaya çıktı. Fotoğraflarda, malzemelerin üzerindeki Fark Koleji yazısının yere düştüğü ve Fatih Koleji’nin adının ortaya çıktığı görülüyor.
İstanbul’da yaklaşık 15 kolej, Fatih Eğitim Kurumları’na bağlı olarak öğrenci yetiştiriyordu. AKP’li birçok siyasetçinin çocuklarının da öğrenim gördüğü Fatih Koleji’nin mezunları arasında Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak da yer alıyor.
15 Temmuz’dan sonra Türkiye’de “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname” kapsamında 1.043 özel öğretim kurumu kapatıldı. Bu eğitim kurumları arasında Fatih, Şifa, Gediz, İzmir, Süleyman Şah’ın da olduğu 15 üniversite var.


Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sırrı Sakık’tan Edirne Ziyareti Sonrası Sert Mesaj: "Demirtaş İçerideyken Barıştan Bahsedilemez"2.Rusya seçimlerinde Putin'in partisi güçlendi3.AB'den Google'a 403 milyon euro ceza: Konum verilerini usulsüz kullanmakla suçlanıyor4.Büyükışık Dosyasında Ciddi İhlal Tespiti: "Delil Muhafaza Zinciri Bilinçli Olarak Zedelenmiş"5.Saray ve AKP'den Peş Peşe 2028 Mesajları: Mehmet Uçum'dan 16 Nisan 2028 Tarihi
6.Ara Seçim Öncesi Trump ile Medya Kuruluşları arasındaki gerilim davalık oldu7.Armine’nin Patronu Mehmet Dursun ‘Süleymanlılar’ Soruşturmasında Gözaltına Alındı8.Kalıcı Barış Nasıl Mümkün Olur?9.Türkiye, 6 binden fazla kişinin vatandaşlığını iptal etti10.BM Yapay Zeka Zirvesi 2026: JWF Temsilcileri BM'de Konuştu

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

HÜSEYİN ODABAŞI

ARİF ASALIOĞLU

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Sırrı Sakık’tan Edirne Ziyareti Sonrası Sert Mesaj...

Rusya seçimlerinde Putin'in partisi güçlendi

AB'den Google'a 403 milyon euro ceza: Konum verile...

Büyükışık Dosyasında Ciddi İhlal Tespiti: "Delil M...

Saray ve AKP'den Peş Peşe 2028 Mesajları: Mehmet U...







