Fenerbahçe Ekim'de de haberin zirvesinde


Türkiye Süper Ligi Hasan Doğan Sezonu'nda Ekim ayında basında çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin toplam 12.249 haber ile yine zirvede olduğu belirlendi.

Yazılı basında yapılan incelemeye göre, ilk sırada yer alan sarı lacivertli ekibi peşpeşe aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Galatasaray 10.449 haber ile ikinci sıradan takip ettiği saptandı. Puan cetvelinde zirvede yeralan Beşiktaş ise toplam 9.551 haber ile üçüncü olurken, geride bıraktığımız ay Trabzonspor, son haftalarda üst üste aldığı mağlubiyetlerle gündeme 8.421 haber ile geldi. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ancak son haftalarda toparlanmaya başlayan Bursaspor'da 4.965 haber ile beşinci oldu.

EN ÇOK AZİZ YILDIRIM KONUŞULDU

Geçtiğimiz ay Interpress'in yaptığı aynı araştırmada, spor sayfalarında en fazla konuşulan kulüp başkanları arasında, toplam 1.770 haber ile Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım birinci sırayı alırken, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 938 haberle ikinci, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise 696 haber ile üçüncü oldu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ise 525 haber ile gündeme geldiği ortaya çıktı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe Ekim'de de haberin zirvesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER