Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü


Süper Lig'in 12. haftasında Mersin İdmanyurdu'yla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarına devam etti. U21 ve U19 karmasıyla hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, karşılaşmadan 2 - 0 üstün ayrıldı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada sarı lacivertli ekip, 21 ve 19 yaş altı takımı oyuncularından oluşan karmayla bir antrenman karşılaşması oynadı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmaya, milli takımlarda bulunan ve tedavileri süren oyuncularından yoksun çıkan Fenerbahçe, genç isimlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla alt yapı oyuncularına karşı mücadele etti.

Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Zahit Çınar, Caner Koca, Yasir Subaşı, De Souza, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Hasan Ali Kaldırım, Diego, Uygar Mert Zeybek ve Semih Ergül 11'i ile mücadele eden Fenerbahçe A Takımı, karşılaşmayı 2 - 0 kazandı. Goller Mehmet Topuz ve Semih Ergül'ün ayağından geldi.

FERNANDAO'NUN SAĞLIK DURUMU

Yaşadığı ani rahatsızlık sebebiyle dün hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Brezilyalı oyuncu Jose Fernandao'nun durumunun iyi olduğu kaydedildi. Antrenman karşılaşmasında yer almayan Fernandao'nun, tesislerde özel olarak çalıştığı bildirildi.

Öte yandan tedavileri süren Volkan Şen, Lazar Markovic, Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro'nun özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdükleri, Robin van Persie'nin ise izinli olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe, 2 günlük iznin ardından çalışmalarına devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER