Fenerbahçe'ye saldırıda yaralanan otobüs şoförünün tedavisi sürüyor


TRABZON (CİHAN)- Fenerbahçe kafilesine yönelik silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın (41), yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Sağlık durumu iyi olan ve ağızdan sıvı gıdalar verilmeye başlandığı belirtilen Kıran'ın, yarın normal servise alınabileceği kaydedildi.

Elim olayda yaralanmasına rağmen soğukkanlı davranarak otobüsü kontrollü şekilde durdurmayı başaran 3 çocuk babası Rizeli Ufuk Kıran'ın, gençliğinden beri uzun yıllar şoförlük yaptığı öğrenildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Kıran'ın, yakınları ise hastane önünde bekleyişini sürdürüyor. Damadı ile bu sabah görüştüğünü söyleyen Ömer Kutay, sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini belirtti.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, otobüs şoförü Kıran'ın bilincinin açık, durumunun iyi olduğunu söyledi. Hastayı bugün itibariyle katı gıdaların da verilmeye başlanacağını kaydeden Özlü, "Yoğun bakımda gözetim altında tutuyoruz. Yoğum bakımlık hasta değil ama her türlü ihtimale karşı takip ediyoruz. Muhtemelen yarın servise çıkar." dedi.

AZİZ YILDIRIM EŞİNİ ARAMIŞ
Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yaralı şoförün eşi Nurten Karın'ı telefonla arayıp, geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye saldırıda yaralanan otobüs şoförünün... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER