Abdullah Gül'ü hiç böyle görmediniz

Türkiye'nin ilk hacı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ihramlı hali görüntülendi.

Abdullah Gül'ü hiç böyle görmediniz

Görevdeyken hacca giden ilk Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül için özel protokol ve yoğun güvenlik önlemi uygulandı. Gül, Türk hacılarla da bir araya geldi.Gül'ün ihramlı resmi twitterdan paylaşıldı.

 Burada bir açıklama yaparak, herkesin haccını ve Kurban Bayramı’nı kutladı. "Kurban Bayramı herkes için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah önce herkesin ailesi için, memleketimiz için bütün müslümanlar ve bütün insanlık için hep hayırlar nasip etsin" temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül hac farizası için bulunduğu Suudi Arabistan’da Türk hacılarla bir araya geldi. Gül;
"Hac çok büyük bir heyecan, büyük bir tecrübe. Kendimizi gözden geçirme, çok büyük bir muhasebe meydanı" diyen Gül, haccın unutulmayacak bir an ve imkanı olan herkes için bir kez gerçekleştirmesi gereken bir ibadet olduğunu belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın haccı ’çok mükemmel bir şekilde’ organize ettiğini vurgulayan Gül, "Mükemmel kelimesini özellikle kullandım çünkü biliyorum bu zor bir organizasyon. Yıllardır yapa yapa artık en güzel ve en rahat bir şekilde bütün hacca gelen vatandaşlarımızın hizmetlerini yapmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Bundan dolayı başta Diyanet İşleri Başkanımız olmak üzere bütün hizmeti geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu.


<< Önceki Haber Abdullah Gül'ü hiç böyle görmediniz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER