Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman?

Barcelona Real Madrid maçını izlemek isteyenler için önemli haber... Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda ve ne zaman? İşte cevabı...

Barcelona 2-1 Real Madrid maçının özetini ve gollerini izleyin

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanaldan izlenebilecek ve Barcelona Real Madrid (El Clasico) maçı ne zaman oynanacak? İşte La Liga'daki Barcelona Real Madrid maçına dair merak edilenlerin cevabı...

El Clasico'da Barcelona Real Madrid'i konuk ediyor. Barcelona Real Madrid maçı saat 19:00'da NTV Smart Spor'dan canlı yayınlanacak.

İspanya'da dev maç! El Clasico'da Barcelona Camp Nou'da ezeli rakibi Real Madrid'i konuk ediyor. Tüm İspanya sezonun ilk El Clasico heyecanını bekliyor. Bir yanda Messi'li Barcelona, diğer yanda Cristiano Ronaldo'lu Real Madrid. Bu ezeli rekabette bu kez hangisi kazanacak? 

Barcelona La Liga'daki ilk puan kaybını geçtiğimiz hafta Osasuna deplasmanında yaşadı. Birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Katalan temsilcisi sahadan 0-0'lık beraberlik ile ayrıldı. La Liga'da şu ana kadar 9 hafta geride kalırken Barça'nın hanesinde 25 puan yazılı durumda.

En yakın takipçisi Arda'lı Atletico Madrid'in puanı ise 24. Barcelona için Real Madrid maçı sadece bir 3 puandan çok daha fazla anlam taşıyor. 

İki takım arasındaki ezeli rekabet tüm dünyada büyük saygı görüyor. Barcelona Real Madrid maçı 26 Ekim Cumartesi saat 19:00'da başlayacak ve NTV Smart Spor canlı yayınlanacak.

Barcelona Real Madrid / Muhtemel 11'ler

Barcelona: Valdes,Alves, Puyol, Pique, Adriano,Xavi, Busquets, Iniesta,Sanchez, Messi, Neymar
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Carvajal, Modric, Khedira, Ronaldo, Isco, Di Maria, Benzema
<< Önceki Haber Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? Barcelona -... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER