Hayri Kozakçıoğlu bu yüzden mi hayatına son verdi?

İstanbul’daki evinde intihar ettiği konuşulan eski OHAL ve İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu toprağa veriliyor.

Hayri Kozakçıoğlu bu yüzden mi hayatına son verdi?

Kozakçıoğlu’nun, kanser olduğu sebebiyle hayatına son verdiği öne sürüldü.

Sarıyer ilçesindeki evinde ölü bulunan eski OHAL ve İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu için 1991-1995 yılları arasında vali olarak görev yaptığı İstanbul Valiliği önünde tören düzenlendi.

Törene, Hayri Kozakçıoğlu’nun eşi Sabire Kozakçıoğlu, oğlu Ferhan Kozakçıoğlu, kızları Faika Kozakçıoğlu ve Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici, damadı Prof. Dr. Ümit Özekici, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, eski OHAL Valisi Ünal Erkan, Saffet Arıkan Bedük ve Kozakçıoğlu’nun yakınları katıldı. 

Bu arada, NTV’ye konuşan Meral Kozakçıoğlu Özekici ve eski İstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Hayri Kozakçıoğlu’nun ölüm nedeni konusundaki soruları cevapladı.

Özekici, babasının sağlık sorunu olmadığını ifade ederek “Biz de anlamadık. En mutlu, en huzurlu günlerini yaşıyordu. Sizler nasıl şoktaysanız, biz de şoktayız” dedi.

Nurettin Sözen ise Kozakçıoğlu’nun ölümü nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi. Nurettin Sözen, Hayri Kozakçıoğlu’nun kanser olduğu yönünde iddia olduğunu ifade etti.

Sözen, “Camiye girerken kendisinin kanser olduğunu ve ailesine bildirmediğini söylediler” dedi.
<< Önceki Haber Hayri Kozakçıoğlu bu yüzden mi hayatına son verdi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER