Küçük kıza bu yaptırılır mı? - Video

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kuyumcuyu lafa tutan 2 bayan, yanlarında getirdiği küçük çocuğa kasadaki paraları çaldırdı. Güvenlik kameraları hırsızlığı saniye saniye görüntüledi.

Küçük kıza bu yaptırılır mı? - Video



Klip yüklenmeye başlamazsa play tuşuna basarak birkaç kez deneyin.

Olay, geçtiğimiz 14 Ağustos akşamı saat 18:30 sularında Yalıkavak beldesindeki Özçelik Kuyumculuk'ta meydana geldi. Yanlarındaki çocukla dükkana gelen 2 bayan, dükkanın önünde oturan kuyumcuyu altın almak istediklerini belirterek lafa tuttu. Bu sırada 12-13 yaşlarındaki çocuk, kuyumcunun ardından dükkanın içine girdi. Bu durumu fark etmeyen kuyumcu, müşteri sandığı kadınlarla konuşmaya devam etti. Çocuk kasadaki paraları alarak elindeki havlunun içine sardı. Dükkandan çıktıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kuyumcuyu lafa tutan kadınlar, daha sonra şüphe duymasın diye kuyumcu ile birlikte dükkana girerek bir çeyrek Cumhuriyet Altını satın aldı. Bir süre sonra kasadaki paraların çalındığını fark eden kuyumcunun ağabeyi, Bodrum merkeze giden kardeşini arayarak durumdan haberdar etti. Kamera kayıtlarını inceleyen kardeş Ali Özçelik, paranın küçük kız tarafından çalındığını görerek CD'ye aktardığı görüntü ile birlikte jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Zanlıların şu ana kadar yakalanamadığı öğrenildi.

Aynı çocuğun bir ay önce de başka bir kuyumcudan hırsızlık yaptığını belirten Ali Özçelik, küçük hırsızın yakalandıktan sonra yaşı küçük olduğu için savcılık tarafından salıverildiğini ifade etti.

CİHAN

<< Önceki Haber Küçük kıza bu yaptırılır mı? - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER