Marifet Derneği'nden açıklama üstüne açıklama

Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi’nin bacanağı Muhammed Keskin’in Marifet Derneği'nden Yeni Şafak gazetesine çok sert bir tepki geldi.

Marifet Derneği'nden açıklama üstüne açıklama

İşte Yeni Şafak gazetesinin haberine gelen o tepki:

Ahmet Albayrağın sahibi olduğu Yeni Şafak gazetesi yine provakatif amaçlı bir habere imza attı.

Daha önceleri de defalarca Mahmut Efendi Hazretlerini ve ona hizmet eden Marifet Hizmet ekibini gazetesine taşıyan Ahmet Albayrak yine Marifet Derneğini ve yöneticilerini provakatif bir haberle gazetesine taşıdı.

Mahmut Efendi Hazretlerinin dilinden kendisi ve adamlarının yalancı olduğu tescillenen Albayrak bu defada Marifet Derneği Başkanı Muhammed Keskin Hocaefendiyi hedef göstererek Paralelci ilan etti.

Daha önceki haberlerinde Marifet Hizmet ekibini Ergenekoncu, Rus yanlısı, Çete olarak suçlayan Albayrak en son paralelci olarak yaftaladı.

Tetikçi Albayrak!

Mahmud Efendi Hazretlerinin katıldığı ve ödül aldığı Uluslararası İnsanlığa hizmet sempozyumunu “Cübbeli Provakasyon peşinde” diyerek manşete taşıyan Albayrak, Sinan Erdem Spor Salonundaki organizasyonun iptaliyle “hava yumuşadı” diye manşet atmıştı.

İşi gücü devlet malından beslenmek!

İşi gücü devlet malından beslenmek olan Albayrak, birçok devlet ihalesinde at başı giderken İstanbul boğazına nazır 210.000 m2lik “Mihrabat Korusu"nu çok gülünç rakamlarla ele geçirip rant elde ederken birçok sivil toplum kuruluşu ve kamu yararına çalışan dernek ve vakıflar ise imkansızlıklarla mücadele etmektedirler.

Albayrağın arpalığı

Boğaz'a nazır Mihrabat Korusunu ranta çeviren Albayrak bir de utanmadan Mahmud Efendi Hazretlerinin hizmetkarlarının, ziyarete gelen ihvan ve muhibbana hizmet için kiraladıkları küçücük mesire alanı sözleşmesini iptal ettirmeye çalıştığı öğrenildi.

Kim için ve ne için bu haberleri yaptığı anlaşılamayan Albayrağa sosyal medyadada tepkiler sürmekte olup en dikkat çekeni ise “çek elini artık Mahmud Efendi Hazretlerinin evinden Albayrak” olarak dikkat çekmiştir. Mahmud Efendi Hazretlerinin ihvanı ve muhibbanının sosyal medyadan tepkileri sürerken Albayrağın şerrinden ve zulmünden korunmak için salat-ı tefriciyeler ve hıfz duaları okudukları, Mekke ve Medinedeki samimi müslümanlara dua ısmarladıkları görülmektedir.

Kaynak: Marifethaber
<< Önceki Haber Marifet Derneği'nden açıklama üstüne açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER