Polis yakınları: Bu yapılanlar öç almadır!

Polis yakınları, polise yönelik düzenlenen operasyonların bir öç alma girişimi olduğunu söyledi..

Polis yakınları: Bu yapılanlar öç almadır!

Yolsuzluk operasyonlarını yürüten polislere yönelik 22 Temmuz operasyonunda tutuklanan komiser Yunus Emre Uzunoğlu’nun yakınları, polise yönelik düzenlenen operasyonların bir öç alma girişimi olduğunu söyledi.



Aralarında tutuklu komiser Yunus Emre Uzunoğlu’nun babası Şadan Uzunoğlu ve annesi Sadriye Uzunoğlu’nun da olduğu bir grup polis yakını, İstanbul Emniyet binası önünde bir araya geldi. Tutuklu komiser Yunus Emre Uzunoğlu’nun annesi Sadriye Uzunoğlu, "Çocuklarımız, bu devlet için, millet için, gece gündüz demeden; oğlum bir saatlik uykuyla, araba arkasında 10 15- dakika uyumakla, 'işimi seviyorum' diye diye, işini seve seve yaptı." dedi. Çocuklarını altın değil, pırlanta olarak nitelendirdiğini dile getiren anne Uzunoğlu, "Bu bir öç almadır. Alnımız ak, yüzümüz pak yani. Çocuğumuza sonsuza kadar güveniyoruz. Bu bir öç alma, başka bir şey eğil. En ufak bir şüphemiz yok. O da içerde huzurlu, biz de dışarıda huzurluyuz. Gerçeklerin er geç ortaya çıkacağına inanıyoruz. Bugün olmazsa yarın." diye konuştu.



Tutuklu komiser Yunus Emre Uzunoğlu’nun babası Şadan Uzunoğlu ise "Bu yaşa geldim, 60 yaşındayım, Türkiye’de hukukun, bu kadar laçka, devletin dejenere oluşunu ilk defa görüyorum. Rezilliği çıkmış durumda." dedi.

İstanbul Emniyet’in önünde toplanan polis yakınları 'Bunlar cadı değil, Türk polisi', 'Haram para değil, şehit kanı', 'Hiç çalanla çalmayan bir olur mu', 'Devlet terbiyesi almış vatan evlatları gözaltı değil baş üstü' gibi pankartlar taşıdı. Grup daha sonra olaysız dağıldı.

CİHAN

<< Önceki Haber Polis yakınları: Bu yapılanlar öç almadır! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER