Şefkat Tepe son bölümü ile yine zirvede

Samanyolu TV'de yayınlanan "Şefkat Tepe" dizisi son zamanlarda yürütülen yıpratma çalışmalarına rağmen yine zirvedeki yerini korudu.

Şefkat Tepe son bölümü ile yine zirvede

Son dönemde aldığı izlenme oranlarıyla büyük başarı yakalayan "Şefkat Tepe" yapımı bazı kesimler tarafından hedef alınmış hatta dizinin çekimlerinin durdurulması için karar bile çıkarılmıştı. Bu skandal kararın ardından dün akşam yayınlanan "Şefkat Tepe" en çok izlenen yapımlar arasında birinci oldu. Son bölümü dün akşam yayınlanan Şefkat Tepe  yayınlanan bölümü ile 9,23 reyting alarak 1 Mart Cumartesi akşamının en çok izlenen dizisi oldu. 21,17 share oranına ulaşan dizi tüm programlar arasında 1. sırada yer aldı. 

 Samanyolu Televizyonu son zamanlarda el birliğiyle yürütülen karalama ve yıpratma faaliyetlerine rağmen halkın büyük teveccühüyle iki dalda birinci oldu. Reyting oranlarına göre,  Samanyolu TV Prime Time'da en çok izlenen kanallar arasında birinci sırada yer aldı.  Konya Valiliği tarafından çekimi engellenmeye çalışılan "Şefkat Tepe" dizisi de ilk yüz program arasında en çok izlenen birinci yapım oldu.

EN ÇOK İZLENEN YAPIMLAR




PRİME TİME (20:00-22:00)



<< Önceki Haber Şefkat Tepe son bölümü ile yine zirvede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER