Hasan Ali Kaldırım: Hedefimiz ligde ilk yarıyı zirvede bitirmek


Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, ligde ilk yarıyı zirvede bitirmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Gazetesi'nin 144. sayısına açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, takımdaki futbolcuların artık birbirlerini tanımaya başladığını belirterek, "Takım içindeki oyuncuların arkadaşlıkları da üst seviyede. Bu durum, oynadığımız maçlara olumlu yönde etki ediyor. Taraftarın istediği coşkulu futbolu özellikle Mersin İdman Yurdu maçında gösterdiğimizi düşünüyorum. Ligde ilk yarının sonuna yaklaştık. Hedefimiz ligde ilk devreyi lider kapatmak. Avrupa Kupası'nda Molde'yi deplasmanda yenerek grupta avantaj sağladık. Evimizde oynayacağımız Celtic maçını da kazasız bir şekilde atlatıp, Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Kendi performansını da değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Hocamın bana güvenmesi ve bunu bana hissettirmesi, benim oynamadığım ve üzgün olduğum zamanlarda destek vermesi, beni iyi yönde etkiliyor. Eksik olan yönlerimi kondisyoner Fatih Yıldız'la tamamlıyorum. Bunun için onlara büyük teşekkür borçluyum. Bu sezon geçen seneye göre daha çok forma giyiyorum. Giydiğim forma sayısı arttıkça bende özgüven artışı oldu ve maç kondisyonum gelişti. Bu sene takımıma daha fazla katkı sağlıyorum. Fenerbahçe formasının ağırlığını çok iyi biliyorum. Hem saha içinde hem de saha dışında ona göre davranıyorum." şeklinde konuştu.

Ekstra çalışmalar yapmayı sevdiğini de anlatan Hasan Ali Kaldırım, "Oynamadığım zamanlarda, aradaki farkı minimuma düşürmek için oynayanlar gibi antrenman yapıyorum. Ama maç kondisyonu bambaşka bir şey. Antrenmanlarımın dozajını teknik ekibimizle ayarlıyoruz. Ekstra çalışmayı çok seviyorum. Mesela antrenmanlar haricinde daha zayıf olan sağ ayağımla ilgili devamlı çalışma yapıyorum." ifadelerini kullandı.

'MİLLİ TAKIMIMIZIN EURO 2016'DA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM'

A Milli Futbol Takımı'nın Fransa'da oynanacak EURO 2016 Şampiyonası'na katılacak olmasını da değerlendiren yetenekli futbolcu, şöyle konuştu: "Biz böyle turnuvalara katıldığımız zaman başarılı olan bir ekibiz. Yarı final, çeyrek final gibi güzel sonuçlar çıkardık. Milli Takımımızın EURO 2016'da başarılı olacağına inanıyorum. Bu turnuvada Fatih hocama ve arkadaşlarıma çok güveniyorum. İnşallah ben de onlarla birlikte olup Milli Takıma katkı sağlamak isterim. Kadro içinde olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Daha önce Milli Takım seviyesinde büyük turnuvada oynamadım. EURO 2016'da oynamak benim için de güzel bir tecrübe olur." CİHAN
<< Önceki Haber Hasan Ali Kaldırım: Hedefimiz ligde ilk yarıyı zirvede... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER