Hasta yakınının silahından çıkan kurşun doktoru yaraladı


Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlileriyle tartışan bir hasta yakınının silahını ateşlediği, seken kurşunun acil serviste görevli doktor H.Ç.'nin ayağına isabet ettiği iddia edildi. Yaralı doktor tedavi altına alındı. Olayın zanlısı ise gözaltına alındı.

İddialara göre; gece saatlerinde Serkan O. annesini tedavi ettirmek için Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine getirdi. Serkan O., hastanenin güvenlik görevlileriyle sıra yüzünden tartışmaya başladı. Serkan O., tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan taşıma ruhsatlı tabancasıyla görevlileri tehdit etti. Serkan O.'nun silahını ateşlemesi üzerine seken kurşun acil serviste görevli doktor H.Ç.'nin sol ayağına isabet etti. Yaralı doktor acil servisteki ilk müdahalesinin ardından ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

Doktor H.Ç.'nin yaralanmasına sebep olan Serkan O. hastane polisi tarafından etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan zanlı polis merkezine götürüldü. Olay sebebiyle acil servise bir süre hasta kabulü yapılmadı. Gerekli incelemelerin ardından servis yeniden hizmete başladı.

Bir görgü tanığı, hasta yakınının sıra tartışması yüzünden silah kullandığını, olayda bir doktorun yaralandığı bilgisini verdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Hasta yakınının silahından çıkan kurşun doktoru yaraladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER